Zicht op jouw toekomst

WAT HEB IK TE BIEDEN?

Voor mij betekent het woord therapeut: 'strijdmakker'. Ik probeer naast je te staan en je in je waarde te laten. Bij Eutychus kun je terecht voor:

 • Psychosociaal therapie
  We brengen de knelpunten die je ervaart in kaart en gaan op zoek naar hun oorsprong. Vanuit verwerking en genezing van je innerlijke wonden werken we samen aan jouw toekomst.

 • ReAttach methodiek
  ReAttach staat voor 'Opnieuw verbinden'. Het is een methodiek die ontwikkeld is om mensen te leren informatie op een betere manier te verwerken.

 • Coaching
  We werken aan punten die kunnen leiden tot verbetering van je functioneren.

 • Zeiltochten met diepgang
  Download de brochure voor meer informatie.

 • Training op het gebied van teamsamenwerking
  Met teamleden die veel moeten samenwerken, gaan we rond het thema 'teamsamenwerking' aan de slag.

 • EFT relatietherapie
  Een liefdevolle relatie is een wens die niet altijd vanzelf in vervulling gaat... Je begon zo verliefd, en nu sta je soms als kemphanen tegenover elkaar. Wat is er gebeurd? Hoe kom je steeds in diezelfde negatieve patronen terecht? Liefde is emotie: het geeft warmte als het goed gaat en ijzige kou als het niet goed gaat. Je bent emotioneel met elkaar verbonden en je reageert op elkaars signalen. Als de stress oploopt ben je minder goed in staat om elkaar te zien en te begrijpen. Dan reageer je kortaf en boos, terwijl onderliggende verlangens en behoeften niet worden geuit. Je raakt verstrikt in een patroon van aanklagen en terugtrekken. Je raakt de draad kwijt, weet niet meer wat er in de ander omgaat en waarop je moet reageren. Je raakt de veilige verbinding kwijt. Dan is het paniek, de relatie staat op het spel. En wat dan?

Kijk voor meer informatie verder op deze website.

contact Direct bellen voor een afspraak?
Dat kan! Bel nu 06 14 14 83 92
of gebruik het contactformulier

Productie: EYEforWEB

Privacy