ieder mens is uniek

REATTACH-METHODIEK

ReAttach is een methodiek die ontwikkeld is om mensen te leren informatie op een betere manier te verwerken. Door negatieve ervaringen in het verleden kan de gezonde aanleg van het informatiesysteem in de hersenen verstoord worden.

Door een ReAttach behandeling word je alsnog in staat gesteld de eerder onvoldoende opgeslagen informatie op de juiste manier te verwerken en een plek te geven.

Hierdoor ontstaat ontspanning, rust en overzicht.

ReAttach is een kortdurende, prettige interventie, waarbij veilige gehechtheid gestimuleerd wordt. Het helpt om het verleden achter je te laten en zorgt ervoor dat de relaties met mensen waar je om geeft niet gekleurd worden door oude patronen en overlevingsstrategieën.

Je reageert na de behandeling minder heftig op stressvolle gebeurtenissen en ervaart meer ruimte, zodat je effectiever kunt handelen.

Voor wie?

ReAttach is geschikt voor diverse klachten, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Je kunt denken aan:

  • hardnekkige, negatieve patronen
  • angstige en depressieve gevoelens
  • burn-out klachten
  • trauma's
  • relatieproblemen
  • identiteitsproblemen

Ook als je chronische posttraumatische stressklachten hebt, is ReAttach voor jou zeer geschikt. Het is niet nodig dat je trauma's of nare gebeurtenissen herbeleeft of dat je blootgesteld wordt aan je angsten.

contact Direct bellen voor een afspraak?
Dat kan! Bel nu 06 14 14 83 92
of gebruik het contactformulier

Productie: EYEforWEB

Privacy