waar een wil is is ook een weg

BIOGRAFIE


foto van Henk van Grootheest

Mijn naam is Henk van Grootheest. Geboren in 1961. Getrouwd, vader van 4 kinderen. Werkervaring heb ik opgedaan in het bedrijfsleven en in de sector zorg en welzijn, als medewerker en in leidinggevende posities.

Eutychus, de naam van dit bureau, betekent 'gelukkige' of 'bofkont'. Een jongen met deze naam wordt genoemd in de bijbel, in Handelingen 20 vers 9. Eutychus kreeg een nieuwe kans, kwam opnieuw tot leven.

Als je herstelt van wat je verwond heeft dan kun je dit als het ware ook zien als een nieuwe kans: je mag weer voluit aan het leven gaan deelnemen. Uit eigen ervaring weet ik, dat waar een wil is, meestal ook een weg is.

Bij bureau 'De Roos' te Epe heb ik het diploma tot psychosociaal therapeut behaald. Dit is een driejarige opleiding op HBO-niveau. Aansluitend heb ik, ook bij bureau ‘De Roos’, de relatietherapie opleiding gedaan. Sinds januari 2015 ben ik gediplomeerd ReAttach therapeut, aan het ReAttach Therapy Institute in Zwolle. Daarnaast ben ik in het bezit van het certificaat van de cursus Medische kennis voor hulpverleners op HBO-niveau. Per juli 2016 is daar het diploma van de PSBK bijgekomen.

Ik sta in het leven als volgeling van Christus, hiervanuit probeer ik te leven. Dit wil niet zeggen dat ik alleen met christenen wil werken. Ik sta open voor iedereen.

Ik werk volgens de integratieve therapiemethode. Dit is een vorm van begeleiding waarbij verschillende therapeutische stromingen zijn geïntegreerd tot één basismodel.

De integratieve therapiemethode ziet de mens als één geheel; gedrag, emoties, denken, lichaam, spiritualiteit en sociale omgeving zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar.

Ik werk samen met Hedi Drost en Brenda Rietveld

foto van Hedi Drost foto van Brenda Rietveld

Hedi en Brenda zijn op freelance basis inzetbaar voor Bureau Eutychus.

contact Direct bellen voor een afspraak?
Dat kan! Bel nu 06 14 14 83 92
of gebruik het contactformulier

Productie: EYEforWEB

Privacy